top of page

SOLLICITATIE PROCES

ZO ZIET SOLLICITEREN ER BIJ ONS UIT

Als wij een match zijn, word je onderdeel van de Kaars familie. Werken binnen de Kaars familie betekent afwisseling, een informele werksfeer en een enthousiast team dat altijd klaar staat voor onze klanten én voor elkaar. Als betrokken koffiemeesters, techneuten en liefhebbers zorgen wij er met elkaar voor dat bedrijven onder alle omstandigheden voorzien is van hoogwaardige koffie en de beste automaten. Dit doen wij door het leveren van de beste service – ‘Service to the Boon’.

01

Je hebt gesolliciteerd!

Wat super leuk dat je hebt gesolliciteerd op de vacature die bij jou past! We hebben je gegevens ontvangen, lezen je motivatiebrief en nemen je cv door. 

 

Het kan zijn dat er meerdere personen je sollicitatie lezen. Hierdoor kan het wat langer duren voordat je reactie van ons krijgt. 

02

Je krijgt reactie!

Na het lezen van jouw motivatie en cv krijg je reactie van ons. Mochten we geen match zijn dan hoor je uiteraard wat de reden is. 

Denken wij een echte Kaarsiaan in jou te zien? Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek. Soms komt het voor dat we je vragen om een opdracht te doen voor we je uitnodigen. 

03

Je komt op gesprek!

Samen plannen we een afspraak in voor je eerste gesprek. Dit gesprek zal onder andere met de leidinggevende zijn van de afdeling waar je gesolliciteerd hebt. 

Wanneer we allebei een goed gevoel hebben bij het gesprek wordt er een tweede gesprek gepland voor de arbeidsvoorwaarden. 

04

Je bent aangenomen!

Het tweede gesprek is van beide kanten goed bevallen, wat betekent dat we je kunnen toevoegen aan de Kaars Familie! 

We gaan je contract opstellen die je bij ons op kantoor mag ondertekenen. De Kaars Familie is een koffieliefhebber rijker! 

05

Je inwerkperiode

Dan is het zo ver! Je eerste werkdag bij ons. Omdat we je graag kennis laten maken met alle aspecten binnen ons bedrijf krijg je een inwerkperiode. In deze periode ga je met verschillende collega’s van diverse afdelingen mee. 

Zo leer je het bedrijf en je collega’s goed kennen!

06

Je kan aan de slag!

Na je inwerkperiode ga je aan de slag. Natuurlijk word je niet in het diepe gegooid (tenzij je dit liever hebt). Je collega’s staan klaar voor al je vragen en helpen je uiteraard verder met alles waar je tegenaan loopt!

Trots en Betrokken
bottom of page